keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Huomenta

Hei, päivä on jo pitkällä, enkä ole koskenutkaan käsityöhön (vielä). Uskalsin kuitenkin jo tässä vaiheessa kirjoittaa käsityöaiheisen kirjoituksen, koska aamulla herätessäni laitoin iPodin kuulokkeen korvaani (vain toiseen korvaa, koska toisesta napista ei enää kuulu mitään) ja kuuntelin Yle-Areenan Podcastia.

Kyseessä oli maaliskuussa lähetetty radio-ohjelma Teemailta, jossa oli vieraina mm. Marjo Vainio Taito-Uusimaasta ja kultaseppä Ari Vuorela, joka opettaa hopeatöitä. Ohjelman voi kuunnella Yle Areenassa.

Kuuntelisin mielelläni paljon enemmän käsityöaiheisia pocasteja, mutta en ole jotenkin päässyt sisälle amerikkalaisiin sellaisiin. Olenkin miettinyt, että jos joku aloittaisi suomen kielisen käsityö podcastin, niin minusta hän saisi tosi iloisen ja aktiivisen kuuntelijan :-) Ja jos ei kohta kukaan keksi, niin pitänee aloittaa itse, ei se mitään hirveän ihmeellistä vaadi...

Toinen linkkivinkki tälle aamulle on kaunis kassi, johon löytyy myös selkeät kuvitetut ohjeet täältä. Ihailen ihmisiä, jotka jaksavat panostaa tuon tasoisten ohjeiden tekemiseen ja jakavat ne vielä ilmaisesti toisille. Muistathan kuitenkin, että ohje on tarkoitettu vain omaan käyttöön ja aina kivasta ohjeesta on hyvä antaa palautetta tekijälle joko kommentoimalla blogissa tai sähköpostilla.

Ihanaa käsityöpäivää. Minä otan nyt virkkuuni ja lähden hakemaan kasvihuonetta pihalle. Käsityötähän sekin lienee, kasvihuoneen kokoaminen ja chilin kasvattaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti