torstai 27. lokakuuta 2011

laiskaa päivitystä, ahkeraa käsityön tekemistä :-)

Päätin tätä uutta blogia aloittaessani, että kyllähän minä päivittelen koko ajan, pidän oikein käsityöpäiväkirjaa, mutta käytännössä se ei vain ole onnistunut. Käsitöitä kyllä väkerrän, mutta tulosten siirtäminen nettiin vain jotenkin tökkii...

Tässä kuitenkin jotain viime aikaisia. Osa on jo joutunut jonnekin, ilman että olisin ehtinyt kuvia nappailla.

Mustajoen piirin kanssa teimme risutöitä. Tässä muutama kuva omista väkerryksistäni.

Sitten vuorossa lasten kanssa toteutettu minimini-tekstiili. Teimme "taskukokoisilla kangaspuilla" pienen kirjanmerkin ja siihen sitten kiinnitimme väritetyn ja leikatun kuvan. Alunperin oli tarkoitus tehdä kammottavia pääkallojuttuja, mutta lapset halusivat kurpitsoita ja hevosia... Joku sentään oli pelottelutuulella.Lillianin sukat ovat vihdoin valmiit, tai siis päättely vain puuttuu. Lankana tummansininen seiskaveikka tytön toivomuksen mukaan ja paljon palmikoita joka puolella.Tämä neuletyö on alullaan oleva sukka, jonka varteen tulee nappeja. Erikoista tässä on se, että tein tämän pätkän autossa istuessani lähes täydessä pimeydessä. Oli siis myöhäinen ilta ja pakko oli neuloa... Yhden virheen pongasin resorista aamusella valoisaan aikaan. Nyt sukat ovat jo valmiit ja otan kuvan, kunhan ehdin.
Ja tässä vielä pipo, jonka tein malliksi lasten kerhoon. Teimme fleesestä pipoja ja idea oli laittaa niihin myös heijastimia. Hauskaa ja helppoa, lapset tykkäsivät kovasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti