tiistai 14. toukokuuta 2013

Neuleita...

 Tämän talven aikana olen tehnyt aikamoisen kasan sukkia. Tässä kahden viimeksi tehdyt. Lilat seiskaveikkasukat on kokonaan palmikkoneuletta. Mulla on jotenkin jäänyt palmikoiden tekeminen päälle ja niitä tulee väkisin kaikkiin mahdollisiin paikkoihin. Annille lähetettiin tänään kylläkin yhdet musta-vihreä raidalliset sukat, joissa ei ollut yhtään palmikkoa. Anni ehdottomasti toivoi, ettei palmikoita olisi. 
Siniset sukat on tehty Novitan suomalaisesta sukkalangasta, joka on mun mielestä aika kivan tuntuista neuloa ja sopivan paksuista. Se on kai aika lähellä Nalle-lankaa, mutta siinä on kiva kiilto. Näissä sukissa on vain vähän palmikkoa varressa ja vähän alempana. Lisäksi kantapään sivuilla on  pienet palmikkoraidat.


Ja viimeisenä vielä ikuisuusneule, huivi, joka valmistuu ehkä joskus piiiiitkän ajan kuluttua. Neulon sitä ohuesta koneneulontalangasta ja siitä tulee puoliympyrän muotoinen. Keksin kuvioaiheita neuloessani, joten en vielä voi tietää, millainen huivista lopulta tulee. Tällä hetkellä siinä on jo kovasti erilaisia pitsikuvioita ja palmikoita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti