torstai 11. elokuuta 2011

Tallinnan matkalla neulottua

Käväisin tyttäreni Karoliinan ja ystäväni Outin kanssa Tallinnassa kylpylämatkalla ja tietysti oli neule mukana. Kynsikkäitä ja sormikkaita oli tällä kertaa vuorossa ja ehdin neulomaan laivamatkoilla ja muutamia hetkiä hotelllihuoneessa toisia hoidoista odotellessa.

Matkatyöksi otin ensin mustat kynsikkäät, joista toinen oli jo valmiina. Lankana on Nalle aloe vera, jota on mielettömän ihana neuloa. Neuloin tapani mukaan kaikenlaisia palmikoita käden selkäpuolelle. Peukaloa varten on vain reikä, en tehnyt tällä kertaa kiilaa. Käsimallina Helmi.Kun kynsikkäät valmistuivat, aloitin sormikkaiden neulomisen. Alussa on muutama sentti mustalla Nallella ja sitten vaihdan langan Fortissima Sockaan. Siinä on 60% villaa, 25% bambua, 15% polyamidia ja tykkään siitä kovasti. Olen tehnyt siitä kynsikkäitä esim. tällä mallilla.

Ensimmäinen sormikas on nyt tässä vaiheessa. Kämmenpuoli on 2o 2n joustetta koko ajan ja samoin peukalokiila. Sormet tulee taas mustasta nallesta, mutta mietin vielä tekisinkö peukalon mustana vai värillisellä langalla... Ehdotuksia vastaanotetaan.

Kävin ostoksilla Karnaluksissa, mutta matkaan tarttui vain hyvin vähän lankoja. Ostin 10 rullaa helmilankaa ja sormusaihioita. Olisihan siellä ollut vaikka mitä, mutta tarkoitus oli vain käväistä ja näyttää paikkaa mukana olleelle ystävälleni.
Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti