tiistai 7. kesäkuuta 2011

joutsenet lammella

En tänään kylläkään nähnyt meidän tammen joutsenia, mutta siellä ne uiskentelee, Virtaniemen toisella puolella :-) Nyt kuitenkin meillä on jatkossa joutsenia ihan kaikkina vuodenaikoina, kun väkerrän saunarannalle mosaiikkityön seinälle.

Tässä kuva seinästä alussa. Saunalta jouduttiin naputtelemaan pois paljon vanhoja rappauksia, kun ne olivat ajan kuluessa rapautuneet ja aina ovea sulkiessa tai avatessa joka puolella vain rapisi kamalasti. Nyt tämä ovea vastapäisen seinän pinta on tasoitettu (kiitos Mikko) ja piirsin siihen liidulla kuvan.

(Valokuvat on otettu kännykkäkameralla, koska oikea kamerani ei tosiaan suostu toimimaan. Se vain antaa jatkuvasti virheilmoituksen zoom error ja onhan sillä jo ikääkin...)

Ensin hankin sopivan värisiä kaakelilaattoja ja pilkoin ne sanomalehtien välissä palasiksi. Ihan pieniä palasia en edes yrittänyt tehdä, koska seinä on kohtalaisen kokoinen ja tarkoitus on saada työ valmiiksi jollain aikataululla.

Tämän verran sain aikaiseksi tämän ekan päivän aikana. Joutsenet ovat valmiit, samoin kukkaset ja kukan lehti melkein. Huomenna käyn liikkeellä ollessani hakemassa lisää laattoja ja jatkan puuhaa :-)


Nyt pitäisi vielä päättää minkä väristä saumauslaastia käyttäisin työssä. Todennäköisesti päädyn melko vaaleaan. En millään tahtoisi ryhtyä pelailemaan kahden erivärisen laastin kanssa näin isossa ja pystysuorassa työssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti