sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Joutsenia ja Alituvan korjausta

Seinämosaiikki on nyt saumattu ja vielä pitäisi saada saunamökki siivottua. Into kasvoi tehdessä ja nyt varastoin laatat saunan pukuhuoneen penkin sisälle odottamaan seuraavaa kohdetta. Kun vain keksisin kivan aiheen, vähän tekisi mieli tehdä Eifel tornin kuva...

Tässä kuitenkin kuvia valmiista työstä. Sauman väri on vaaleanharmaa (sain lopulta oman kylän rautakaupasta 10 kg sangon saumauslaastia puoleen hintaan ja se ratkaisi ongelman värin kanssa. Toinen vaihtoehto olisi ollut harmaa, hieman tummempi.) Kuvan yläosa näyttää tältä.

Ja alaosa tältä. Otan paremmat kuvat vielä myöhemmin, kun saadaan valosysteemi kuntoon.


Lähikuva joutsenten päästä.


...ja vielä yksi kuva :-)

Tänään saimme lopulta purettua Alituvan kuistin, mutta Ilman Mikkoa se ei olisi onnistunut, kiitos! Hän pompahti tänne Onnin ja Roosan kanssa. Roosa auttoi meidän tyttöjä lounaan valmistuksessa ja Onni autteli purkuhommissa. Kuvassa Onni, Antti ja Mikko työn touhussa.

Tällaisia hauskuuksia löytyi heti alussa seinän välistä. Tupakkiaski, pullo ja rikkinäinen ikkunaruutu sekä linnun siipi.Tässä vaiheessa on jo eteisen komerot purettu ja kuistista näkee läpi. Odotin löytäväni komerosta Kekkosen rintakuvan, mutta olinkin jo siirtänyt se aiemmin turvaan :-)


Vielä on verhot ikkunassa, mutta ei kauan.


Nyt on jo ikkunasta ruutu poissa ja kovin ilmavalta näyttää tämä kuisti...Mikko katolla tiiliä purkamassa. Aika huteran näköistä hommaa...


Katolta on jo tiilet otettu pois, jos vaikka sattuisimme rakentamaan uuden kuistin tilalle tai edes katoksen.


Tiilien alla oli varmaankin viisi kerrosta päreitä. Ja paljon sammalta joka paikassa.


Vielä viimeisiä hetkiä.


Huomenna kuulemma kaatuu vielä pystyssä olevat tolpat ja katto. Seuraavaksi sitten kengitetään mökki. JEE!

2 kommenttia: